Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Η Δημοτική αστυνομία για τις παραβιάσεις του ποδηλατόδρομου

 ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΞΗΓΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
 «Η αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας, με αφορμή διάφορες αναφορές που γίνονται σχετικά με τις δυσκολίες που προκύπτουν στη λειτουργία του ποδηλατόδρομου που κατασκευάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι καλό θα ήταν οι συμπολίτες μας να μη σπεύδουν σε πρόωρα συμπεράσματα, διότι το έργο είναι ακόμη σε εξέλιξη και συνεπώς δεν είναι ακόμη δυνατή η ασφαλής χρήση του.

 Η Δημοτική Αστυνομία καταγράφει καθημερινά προβλήματα και ελλείψεις που διαπιστώνονται, τόσο από...

τις συνεχείς περιπολίες των ποδηλατών – δημοτικών αστυνομικών της, όσο και από επισημάνσεις των πολιτών και τα προωθεί για την αποτελεσματική τους αντιμετώπιση.
 Μέχρι το πέρας των εργασιών του έργου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα και να παραδοθεί προς χρήση το συνολικό δίκτυο του ποδηλατόδρομου στις αρχές του επόμενου μήνα, η Δημοτική Αστυνομία, με τις περιπολίες που ασκεί στο κέντρο της πόλης, φροντίζει κατά το δυνατόν για την περιφρούρηση του έργου, προτρέπει τους οδηγούς με ανάλογες συστάσεις για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών και προβαίνει σε βεβαιώσεις παραβάσεων, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.
 Μετά την παράδοση του έργου στους Θεσσαλονικείς, η Δημοτική Αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του δικτύου του ποδηλατόδρομου και με τη συνεργασία των οδηγών συμπολιτών μας, οι οποίοι ελπίζουμε να σεβαστούν το έργο και να επιδείξουν την ανάλογη οδηγική συμπεριφορά, να αποδειχθεί και στην πράξη η χρησιμότητα του ποδηλατόδρομου στη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών».

Αναδημοσίευση από το blog "Τα χάλια της Θεσσαλονίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου