Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ιπτάμενοι ποδηλάτες.

 Μετά την χθεσινή μας εκδρομή, μαζευτήκαμε σήμερα στο καθημερινό μας ραντεβού στον Λευκό Πύργο την χαλαρή καθημερινή μας βόλτα.
 Χωρίς πολλά πολλά με συνοπτικές διαδικασίες ξεκινήσαμε για αεροδ
ρόμιο. Ο καιρός καλός και διάθεση για ξεμούδιασμα υπήρχε και η συμφωνία όλων έδωσε το έναυσμα.

 Η διαδρομή γνωστή μιας και έχουμε πάει προς τα εκείνα τα μέρη αρκετές φορές (βλ. Πλαγιάρι - Αγ. Τριάδα - Θέρμη και την επίσκεψη μας στο Μediterrenean Cosmos πριν αρκετό καιρό και η Σχολή Δικαστών.
 Ο δρόμος ήταν ο κλασσικός που ακολουθούμε σχεδόν πάντα για το τέρμα του Φοίνικα και μετά ακολουθώντας την λεωφόρο Γεωργικής Σχολής βρεθήκαμε στο αεροδρόμιο. Πρόβλημα δεν συναντήσαμε σε κανένα σημείο της διαδρομής και η βόλτα μας τελείωσε χαλαρά, όπως άρχισε.

 Με αυτή την βόλτα ανοίγονται νέοι ορίζοντες για το που μπορούμε να πηγαίνουμε τα απογεύματα όταν υπάρχει διάθεση και καλή παρέα, πρωτίστως όμως όταν υπάρχει φυσική κατάσταση από όλους εμάς.

 Ραντεβού αύριο στις 7 στον Λευκό Πύργο για μία ακόμη περιπέτεια με τους Ιπτάμενους και Πολύχρωμους ποδηλάτες το πιθανότερο εντός των τειχών της πόλης, αλλά με αυτούς ποτέ μην είστε σίγουροι που μπορεί να βρεθείτε. Ίσως στον Βόλο για κανένα τσίπουρο και επιστροφή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου