Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σέιχ Σου και πάλι

Άλλη μία ενδιαφέρουσα και ωραία βόλτα στο βουνό της γειτονιάς μας!

Η παρέα μεγάλη (για τέτοιες εξορμήσεις), αλλά και καλή: ο Λάζαρος, ο Θωμάς, ο Σταμούλης, ο Βασίλης, ο Στάθης, ο Ανδρέας και ο Χρήστος. Ο δε Ανδρέας αποτελεί νέο μέλος στην παρέα μας, αλλά παλιός και άξιος ποδηλάτης.

Η διαδρομή ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα όχι από τις τυπικές που ακολουθούμε. Αν και συναντηθήκαμε και πάλι στη Γέφυρα της Περραιβού, και τραβήξαμε και πάλι προς τη βάρκα, και φτάσαμε για άλλη μια φορά ως το δρόμο του Πανοράματος-Χορτιάτη, αυτή τη φορά πήραμε το μονοπάτι του "Ανδρέα" (άλλος Ανδρέας αυτός, αλλά αποδείχτηκε ότι ο δικός μας ο Ανδρέας έπαιζε εντός έδρας) και βγήκαμε στα Συμμαχικά Κοιμητήρια της Εξοχής. Από 'κει τραβήξαμε για πίσω προς το Ζωολογικό Κήπο, αλλά γρήγορα πήραμε άλλο ένα μονοπάτι, που μας οδήγησε στο Νέο Πυροφυλάκειο. Από 'κει κατηφορήσαμε για το Άγνωστο Σέιχ Σου, το οποίο σήμερα ήταν, δυστυχώς, "Αγνώριστο": οι βροχές των τελευταίων ημερών, κατέστρεψαν αρκετά σημεία του δρόμου αυτού, κατεβάζοντας πολλούς βράχους και τρώγοντας σε αρκετά σημεία το πατημένο χώμα. Μέσα σε 3 ωρίτσες είχαμε γυρίσει και πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Η παρέα μας στο Νέο Πυροφυλάκειο


Η βόλτα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς είδαμε καινούρια μέρη και δρόμους. Η παρέα πολύ καλή, καθώς είχαμε γρήγορο ρυθμό, αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, τόσο κατά την πορεία όσο και στις στάσεις που κάναμε. Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, προπονηθήκαμε (αν και βόλτα, με τέτοιους ρυθμούς μπορώ να πω ότι κάναμε και προπόνηση σήμερα), και πάνω απ' όλα περάσαμε καλά.

Άντε, παιδιά, και στα επόμενα!!!

ο Akis Lazarakis έγραψε:

Δυόμιση ώρες πετάλι, 38.76km, 15.78 μέση ωριαία,

727m υψομετρική......αρκετά καλά θα έλεγα!!

http://runkeeper.com/user/yarisakis/activity/38510100

1 σχόλιο:

  1. Ωραία περιγραφή Χρήστο, πραγματικά ωραία και η βόλτα αν και σας άφησα μεσούσης της διαδρομής. Σαφώς και στα επόμενα. Επίσης να προσθέσω ότι με τον εχθεσινό ρυθμό και στάσεις μπορούμε άνετα να καλύψουμε και τη διαδρομή προς Φράγμα -Θέρμης (εναλλακτικά). Τα λέμε και πάλι κουμπώνοντας πετάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή