Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ποδήλατα στην Πλαζ Αρετσούς

Η σημερινή απογευματινή βόλτα με τα ποδήλατα είχε μεγάλη επιτυχία: μαζευτήκαμε κοντά στα 13 άτομα, ενώ στο σημείο που κάτσαμε για να δροσιστούμε και να χαρούμε το καλοκαιρινό βραδάκι ήμασταν και περισσότεροι. Φίλοι έρχονταν με τα ποδήλατά τους και πλαισιώνανε τη συντροφιά μας.

Ξεκινήσαμε, το λοιπόν, νωρίς από το Λευκό Πύργο και κάνοντας τη γνωστή πλέον διαδρομή, καταλήξαμε στη Σχολή Δικαστών, στην Κρήνη. Μικρό διάλειμμα και στραφήκαμε προς την Πλαζ της Αρετσούς, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο. Ήταν η ώρα που σουρούπωνε, και απολαύσαμε την μπύρα μας με το φεγγάρι που ανέβαινε σιγά-σιγά στον ουρανό. Χρειαστήκαμε αρκετά τραπέζια και ακόμη περισσότερες καρέκλες, καθώς η συντροφιά μας αυτή τη φορά ήταν μεγάλη. Δεν θα αναφέρω ονόματα αυτή τη φορά, αφού σίγουρα θα ξεχάσω μερικούς και δεν πρέπει. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι αρχίζουμε να βρισκόμαστε ξανά, ποδηλάτες και μη, στα ζεστά βράδια της πόλης μας και να τα περνάμε λίγο πιο ευχάριστα.

Αν και σήμερα ήταν στην παρέα μας ο "επίσημος φωτογράφος" της ομάδας, πάλι δεν έχουμε φωτογραφίες να δείξουμε. Δεν πείραζει όμως. Φανταστείτε μία παραλία, ήσυχη θάλασσα, ζεστό βραδάκι και κίτρινο φεγγάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου