Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Προς Πυλαία και μετά Χαριλάου

Άλλη μια ευχάριστη βραδιά η σημερινή. Μαζευτήκαμε αρκετοί στο Λευκό Πύργο από νωρίς και κατά τις 20:30 ξεκινήσαμε 11 νοματαίοι για βόλτα μες την πόλη. Καινούργια και λίγο διαφορετική από τα τετριμμένα διαδρομή, η οποία μας έβγαλε από την ανία των συνηθισμένων αποδράσεων (βλέπε Πλαζ Αρετσούς). Επίσης, σήμερα ακολούθησαν την παρέα άλλα δύο νέα παιδιά, η Ευτέρπη και ο Στέργιος, και πολύ μας χαροποίησαν με τη συντροφιά τους.

Οδηγός μας ο Γιάννης, ο οποίος μας έβγαλε στη Λ. Στρατού, στην Καυτατζόγλου, Παπάφη, Μαραθώνος, Μ. Ασίας και μετά στην Άνω Τούμπα. Από 'κει βγήκαμε στην Πυλαία και στον Προφήτη Ηλία. Κατηφορήσαμε λίγο για Χαριλάου αλλά στρίψαμε προς "Σαμαράκια" και συνεχίσαμε προς τα νεκροταφεία της Θέρμης, όπου όμως τα παρακάμψαμε και κάνοντας έναν μικρό κύκλο βγήκαμε στην πίσω μεριά του Lidl της Χαριλάου.  Εκεί αποφασίσαμε να οδηγηθούμε για φαγητό και μπύρες στον Σωκράτη της Χαριλάου, όπου με μεγάλη ευχαρίστηση η παρέα αναλώθηκε στην κατανάλωση κρέατος και μπύρας!

Όλα τα καλά όμως κρατάνε λίγο. Μετά από μια ωρίτσα, τα μαζέψαμε και κατηφορήσαμε προς Παραλία. Όσοι εναπομείναντες (αρκετοί φύγανε για τα σπίτια τους στο ενδιάμεσο της διαδρομής) καταλήξαμε στο Λ. Πύργο, όπου ολοκληρώθηκε τυπικά και η βόλτα μας.

Και πάλι ήταν ο "επίσημος φωτογράφος" μαζί μας, αλλά και πάλι δεν έχουμε φωτογραφίες να δείξουμε. Κατάντησε αηδία πια...

1 σχόλιο:

  1. Κι εμείς χαρήκαμε πολύ και ευχαριστούμε για την υπομονή σας (!) και κυρίως που μας κάνατε τόσο γρήγορα να νιώσουμε αναπόσπαστα μέλη της παρέας!
    ΥΓ: πολύ γλυκό εκ μέρους όποιου το έγραψε. ('c',)
    Ευτέρπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή