Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σέιχ Σου 31.05.11




Seih Sou 31-05-11
Σήμερα 31-05-11 βρεθήκαμε αρκετά άτομα στο Σέιχ Σου.

Στην αρχή ο Χρήστος πήγε και βρήκε την Αναστασία που καθυστέρησε να έρθει και κάναν οι δυο τους ποδηλασία।

Οι υπόλοιποι δηλαδή ο Σταμούλης, ο Νίκος, ο Σίμος, ο Τάσος, ο Στάθης με την παρέα του, ο Άκης και εγώ πήγαμε στο ψηλότερο παρατηρητήριο, το Παλιό Πυροφυλάκιο।

Στην κατάβαση χωριστήκαμε σε δυο ομάδες και τρία άτομα γυρίσαμε από δασικούς δρόμους, ενώ οι υπόλοιποι γυρίσανε από μονοπάτια.

Δυστυχώς ο Σίμος είχε ατύχημα με τραυματισμό και ζημιά στο ποδήλατό του।

Ο Akis Lazarakis κατέγραψε την διαδρομή
Παλιό Πυροφυλάκιο κ επιστροφή από μονοπάτια

http://runkeeper.com/user/yarisakis/activity/37590377?channel=web.activity.shared.facebook.auto&utm_campaign=SharedActivity&utm_medium=facebook&utm_content=BIKE&utm_source=Web-Basic&utm_term=basic-activity

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διάσωση Σκύλων στο Σέιχ Σου

Διάσωση Σκύλων στο Σέιχ Σου 30.05.11
Τα παιδιά είχαν παρατηρήσει παρατημένα σκυλάκια στο κιόσκι πάνω από το Πανόραμα μέρες πριν. Σήμερα βρήκαμε δυο από αυτά και ο Σίμος αποφάσισε να τα πάρει σπίτι του.
Διάσωση σκύλου
Διάσωση δυο μικρών σκυλιών
Τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν για αρκετά χιλιόμετρα μάσα σε σακίδια πλάτης χωρίς να παραπονεθούν καθόλου. Μάλλον το απόλαυσαν κι'όλας.
Μεταφορά σε σάκο για αρκετά χιλιόμετρα
Billy the photographer
Οι διασώστες

Ήταν ένα απολαυστικό απόγευμα στο βουνό
Photobucket
Simos & Pantelis

Αρναία - Ορεινή Ποδηλασία

Πολύ καλή και δυνατή παρέα σε ένα πανέμορφο δάσος !

Photobucket
Photobucket
Thomiskos the Jugle Boy




facebook event
Το Σάββατο 28 Μάιος 2011 στον Χολομώντα κάναμε την διαδρομή:
Η χθεσινή διαδρομή καταγεγραμμένη από τον Simos Nalbandoglou
Φωτογράφος την Ποδηλατοεκδρομής μας ήταν ο εκπληκτικός Vassilis Paliouras:
Το δάσος ήταν στην διαδρομή από Αρναία για Ταξιάρχη.
Ήταν πολύ σκιερό και πανέμορφο με ανάκατες οξιές, βελανιδιές, καστανιές, έλατα, πεύκα, φτέρες …
Κάναμε περίπου 31 km σε δασικό δρόμο।
και όπως είπε ο Βασίλης :
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε την τσικουδιά του Christian
που απολαύσαμε στο Κιόσκι της Υπομονής, σε φλυτζανάκια που υπήρχαν εκεί,
και ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... καθώς... 'το ποδήλατο θέλει τσιπουράκι...

Όποιος θέλει μπορεί να βρει το σύνολο των φωτογραφιών στο Flickr.

Η Αθηνά
Photobucket
Papanikos Konstantinos

Photobucket
Simos Nalbandoglou
Thomiskos Tapaktsoglou

Papanikos Konstantinos

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αρναία - Ορεινή Ποδηλασία



Ραντεβού: Σάββατο, 28/5, μεσημέρι 13:00
Σημείο: Parking Λεωφορείων δίπλα στο Ποσειδώνιο
Τρόπος μεταφοράς: Με αμάξια - έλα και θα σε βολέψουμε
Επίπεδο Δυσκολίας: Άγνωστο - μια εξερεύνηση θα κάνουμε στο δάσος και αν μας αρέσει θα το τραβήξουμε - Πάρτε φώτα!!!
Τι χρειάζεται: Κράνος, εφεδρική σαμπρέλα, αδιάβροχο
Καιρός: Μπορεί να βρέξει, μπορεί να κάνει ψύχρα το βραδάκι.

Πάμε το Σάββατο το μεσημεράκι να εξερευνήσουμε τον Χολομώντα. Θα πάμε Αρναία να βρούμε τον Christian και από 'κει μπορούμε να βγούμε Παλιόχωρα ή και να κάνουμε διαδρομή στον Ταξιάρχη.

Αν γουστάρουμε το βραδάκι μπορούμε να κάτσουμε και σε ταβερνάκι. Πάρτε λίγη τροφή μαζί σας για να σας κρατήσει ως τότε.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Βόλτα στο Σέιχ Σου, Ανασκόπηση

Τελικά, για άλλη μία φορά ανεβήκαμε στο αγαπημένο μας βουνό! Κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις για καιρούς και καταιγίδες, εμείς επιλέξαμε να το ρισκάρουμε και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά: ο καιρός ήταν ζεστός, με έναν πανέμορφο μεσογειακό ήλιο να μας συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή.

Η παρέα μικρή: ο Σταμούλης, η Αναστασία, ο Γιάννος, ο Θωμίσκος και ο Χρήστος. Αν και υπήρχε όρεξη για τρομερά πράγματα, μία σοβαρή ατυχία μας περιόρισε σε χαλαρή βολτίτσα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννος μόλις που είχε αλλάξει το κέντρο του πίσω τροχού του (τον προηγούμενο τον τσάκισε σε μία τέτοια βόλτα στο βουνό, και πάλι!) έφτασε στο σημείο του ραντεβού με νέο, ΣΤΡΑΒΟ κέντρο! Η ρόδα του έκανε μεγάλα οχτάρια, φρένα δεν είχε και ανησυχούσαμε σε όλη τη διαδρομή ότι θα κουβαλάμε και πάλι το ποδήλατο στα χέρια.

Ευτυχώς, μετά από συντηρητική οδήγηση το ποδήλατο επέστρεψε σώο και αβλαβές στο σπίτι του.  Ας ελπίσουμε να έχει διορθωθεί αυτό το κέντρο, ώστε να βρει και πάλι το γέλιο του ο προσφιλής μας Γιάννος!

Κατά τα άλλα, δεν έχει να πούμε και πολλά για τη βόλτα αυτή: ξεκινήσαμε από τη γέφυρα του Περιφερειακού στην Περραιβού, κατευθυνθήκαμε προς τη "Βάρκα", οδηγηθήκαμε ως το δρόμο του Πανοράμος-Χορτιάτη, επιστρέψαμε ως το Πυροφυλάκειο και από 'κει ανηφορίσαμε για το δρόμο "Φυλάκιο-Κοιμητήρια". Επιστροφή μέσω Ζωολογικού Κήπου στα σπίτια μας.

Φωτογραφίες δεν θα δείτε ποτέ απ' τη βόλτα αυτή! Ο λόγος απλός: δεν υπήρχε φωτογράφος στην παρέα!!!

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Βόλτα στο Σέιχ Σου

Το απόγευμα της Πέμπτης, 26/5, και ώρα 16:00 υπάρχει ραντεβού στη γέφυρα της Περραιβού για βόλτα στο Σέιχ Σου. Φυσικά πάντα, καιρού επιτρέποντος. Παρόντες θα είναι τουλάχιστον ο "αόρατος" Σταμούλης και ο Γιάννος...

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Εξερευνώντας τους Ελαιώνες

Μία δεύτερη προσπάθεια σήμερα να μάθουμε τους δρόμους του Σέιχ Σου με αφετηρία τους Ελαιώνες, Πυλαίας.  Για το σκοπό αυτό, μαζευτήκαμε 6 άτομα:  ο Βασίλης (οδηγός, φωτογράφος κι αρχιεξερευνητής), ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Ανδρέας, ο Γιάννης και ο Χρήστος.

Συναντηθήκαμε κοντά στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές.  Κατευθυνόμενοι μέσα από το πάρκινκ του βγήκαμε στους Ελαιώνες.  Παραβλέψαμε τη στροφή για Αρσάκειο και την άνοδο από 'κει στο Σέιχ Σου, καθώς αυτόν τον δρόμο τον εξερευνήσαμε την προηγούμενη βδομάδα.  Μετά από λίγο στρίψαμε αριστερά και από μικρούς, ασφάλτινους δρόμους που εξυπηρετούν τις εκεί κατοικίες, βγήκαμε σε μία μικρή και ομαλή αντιπυρική ζώνη.

Από το σημείο εκείνο, βγήκαμε πολύ γρήγορα στο δρόμο του "Άγνωστου Σέιχ Σου" και λίγο παραδίπλα ήταν το 1ο Κιόσκι.  Μικρή στάση για να απολαύσουμε το τοπίο (ξεκούραση δεν χρειαζόταν, δεν είχαμε κάνει ούτε μισή ώρα ποδήλατο μέχρι το σημείο αυτό), και κατόπιν αποφασίστηκε από την παρέα να συνεχίσουμε το δρόμο του "Άγνωστου Σέιχ Σου" για να βγούμε στην Περραιβού.

Έτσι και πράξαμε.  Μόλις βγήκαμε στο δασικό δρόμο για την Περραιβού η παρέα χώρισε, καθώς ο Ανδρέας και ο Χρήστος στρίψαν δεξιά για να βγουν στον παράλληλο δρόμο που οδηγεί στον Ζωολογικό Κήπο.

Η βόλτα έληξε έτσι αρκετά γρήγορα και άδοξα.  Λίγο του ότι ξεκινήσαμε κάπως αργά (μετά τις 18:00 φύγαμε από το ΓΕΝΝΕΣΙΣ), λίγο του ότι η ομάδα δεν είχε και πολλά κέφια, συν το γεγονός ότι όλοι μας βιαζόμασταν να βρεθούμε κάπου αλλού, είχε σαν αποτέλεσμα μία από τις μικρότερες βόλτες που έχουμε κάνει στο βουνό.  Κι έτσι, όμως, εκμεταλλευτήκαμε γι' άλλη μία φορά τον υπέροχο μαγιάτικο καιρό και το καταπράσινο δάσος που έχουμε δίπλα μας.

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πλατσούρισμα στον Ποταμό Επανωμής (v1.0), Ανασκόπηση

Το πρώτο μπάνιο της χρόνιας είναι γεγονός!  Και φυσικά προτιμήσαμε να πάμε στην παραλία με τα ποδήλατά μας!  Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε σ' αυτό το σετάκι που ετοίμαστε ο επίσημος φωτογράφος της παρέας μας.  Αν υπάρχουν κι άλλες διαθέσιμες φωτογραφίες, ενημερώστε μας, ώστε να τις δούμε κι εμείς!

Η παρέα μικρή, αλλά καλή: η Φωτεινή (αρχηγός-υπεύθυνη της εκδρομής), ο Λευτέρης, ο Βασίλης (επίσημος φωτογράφος), ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Γιώργος, ο Χρήστος.  Στην παραλία κατέφθασαν ως υποστήριξη και ενίσχυση της παρέας και η Νένα, η Μαρία και η Μαρία, ο Στέλιος και ο Μάρκος.  Τέλος, κατά το μεσημεράκι, εμφανίστηκε από το πουθενά και απροειδοποίητα ο Πάνος.  Μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη!

Γενικά περάσαμε καλά.  Ένα, όμως, δυσάρεστο περιστατικό μάς αναστάτωσε και μάς στεναχώρησε αρκετά: ο Λευτέρης τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια μίας σφοδρής ρακετομαχίας.  Ευτυχώς, αποδείχτηκε ότι ο τραυματισμός δεν ήταν πολύ σοβαρός, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεκουράσει το πόδι του για τουλάχιστον 1 μήνα.  Δηλαδή, ξάπλα πολύ και πατερίτσες.  Και όλα αυτά στις αρχές του καλοκαιριού.  Εμείς, βέβαια, έχουμε πάντα τις σκέψεις μας σ' αυτόν και του στέλνουμε τις θερμότερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε και πάλι σύντομα κοντά μας.  Άλλωστε, ο Λευτέρης είναι αξιόμαχο και σημαντικό στέλεχος της παρέας μας.

Διαδρομή

Η διαδρομή είναι λίγο πολύ γνωστή και τετριμμένη.  Όποιος θέλει να τη δει στο χάρτη, μπορεί να κάνει κλικ εδώ.

Ξεκινήσαμε λίγο μετά τις 9:00 από το Μέγαρο Μουσικής, στην Ν. Παραλία, 5 νοματαίοι.  Ακολουθώντας τη Σοφούλη και την παραλιακή οδό της Αρετσού, φτάσαμε μετά από λίγο στο Μαϊάμι της Κρήνης.  Στο σημείο αυτό, συναντήσαμε τη Νένα με το αυτοκίνητό της (των γονιών της, όπως λέει η ίδια), στο οποίο και φορτώσαμε ομπρέλες, ψυγεία και άλλα βαριά αντίκειμενα.  Ενωθήκαμε επίσης και με τους Λευτέρη και Βασίλη, οι οποίοι μας συνάντησαν στην Καλαμαριά.

Από 'κει και κατά τις 9:45 συνεχίσαμε την πορεία μας προς την Επανωμή.  Πορεία προς το Lidl της Κρήνης και έξοδος στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.  Ακολουθήσαμε την εθνική οδό και στο φανάρι για Πλαγιάρι στρίψαμε αριστερά, ξεκινώντας τη "μεγάλη ανάβαση".

DSC_5510

Στο σημείο αυτό θέλω να σημειώσω το εξής για την ανηφόρα του Πλαγιαρίου.  Όλοι εμείς που την ανεβήκαμε για πρώτη φορά είχαμε ακούσει διάφορα και φανταζόμασταν τα χειρότερα για την ανηφόρα αυτή.  Κι όμως, την ανεβήκαμε πολύ εύκολα, με την κίνηση των αυτοκινήτων να μας ενοχλεί ελάχιστα και τον ήλιο πάνω απ' τα κεφάλια μας να μην είναι ακόμα αβάσταχτος.  Ο καένας τράβηξε το ρυθμό του, οι πιο πολλοί πηγαίναμε αργά, μερικοί κατεβήκαν κιόλας από τα ποδήλατα και συνέχισαν για λίγα μέτρα περπατώντας.  Πάντως μέσα σε 20' ήμασταν όλοι μαζεμένοι στην κεντρική πλατεία του Πλαγαρίου για ανασύνταξη κι εφοδιασμό εκ νέου σε νερά.  Ως κατακλείδει της σημειώσεως:  και οι νέοι ακόμη ποδηλάτες δεν πρέπει να φοβούνται τις ανηφόρες και ειδικά αυτήν του Πλαγιαρίου!


DSC_5517

Μετά το Πλαγιάρι τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα:  συγκροτημένοι ξανά ως ομάδα, συνεχίσαμε για Επανωμή, όπου συναντήσαμε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα, που θύμιζε περισσότερο Εγνατία παρά ένα ήσυχο χωριό.  Από 'κει στρίψαμε για Ποταμό και μετά από λίγο βρισκόμασταν μπροστά από τα beach bar της περιοχής.

Χρόνος προσέλευσης κατά τις 12:00, δηλαδή μας πήρε περίπου στις 3 ώρες για να διανύσουμε μία απόσταση περί των 30 km.  Οι ρυθμοί ήταν φυσικά χαλαροί και γι' αυτό φτάσαμε όλοι ξεκούραστοι και έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στη θάλασσα!

Παραλία

Η μέρα μας στην παραλία είχε λίγο από όλα:  ρακέτες, βόλεϋ, μπάνιο, ηλιοθεραπεία, περπάτημα, μπύρες, φαγητό!  Μάλιστα, η αρχηγός της παρέας μας κέρασε και από την πίτα που ετοίμαστε εσπευσμένα το προηγούμενο μόλις βράδυ!

Μετά από λίγο ήρθαν με το αυτοκίνητο, στην αρχή ο Στέλιος με το Μάρκο, και κατόπιν η Νένα με τις Μαρίες.  Κατά το μεσημέρι εμφανίστηκε και ο Φάντης-Μπαστούνης, ο Πάνος.  Δυστυχώς, μεσολάβησε ο τραυματισμός του Λευτέρη, ο οποίος αποχώρησε μετά του ποδηλάτου του με το Στέλιο και το Μάρκο.

Η θάλασσα, δυστυχώς, παγωμένη!  Μόνο ένας, η Φωτεινή, τη βρήκε ικανοποιητική και έμεινε μέσα όλο το απόγευμα.  Οι υπόλοιποι, απλά βουτήξαμε για να βγούμε από την υποχρέωση!  Αν και πεντακάθαρη και ήρεμη, παρόλα αυτά ήταν τόσο κρύα που δεν μπορέσαμε να την ευχαριστηθούμε όσο θέλαμε.  Δεν πειράζει, όμως, την επόμενη φορά...

Επιστροφή

Δεν χειάζεται να πούμε πολλά για την επιστροφή.  Περιπού τον ίδιο δρόμο κάναμε, ξεκινώντας κατά τις 18:15 (με βαριά καρδιά κι ενόσω ο ήλιος μας προκαλούσε να συνεχίσουμε τη μέρα μας στην παραλία) και μετά από επίσης χαλαρή βόλτα, καταλήξαμε στο Μέγαρο Μουσικής κατά τις 21:00.

Στα αξιοσημείωτα της επιστροφής συγκαταλέγεται και η στάση που κάναμε (για ανεξήγητους κατά τα άλλα λόγους) στην πλατεία και πάλι του Πλαγιαρίου. Αυτή τη φορά σταματήσαμε για να γευτούμε ένα δροσερό παγωτάκι!  Το clue φυσικά της ημέρας ήταν ο γάμος που γινόταν ακριβώς δίπλα μας και αφήσαμε αραγμένα τα 6 ποδήλατα ανάμεσα στους καλεσμένους της τελετής!  Για την ακρίβεια, βέβαια, εμείς ήμασταν οι ακάλεστοι καλεσμένοι του γάμου, αλλά παράπονα δεν ακούσαμε!  Για την ιστορία, η νύφη για άλλη μια φορά άργησε να εμφανιστεί στην εκκλησία!  Εμείς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τόσο πολύ...

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πλατσούρισμα στον Ποταμό Επανωμής (v1.0)

Αναδημοσιεύση από Facebook:

Σημείο Συνάντησης: Μέγαρο Μουσικής, Ν. Παραλία
Ώρα Συνάντησης: Σάββατο, 21/05/2011, 9:00
2η Συνάντηση: "Μαϊάμι" στην Κρήνη, 9:30
Υπεύθυνος Εκδρομής: Φωτεινή

Η τεχνολογία δεν είναι πάντοτε σύμμαχος μας, αλλά ο καιρός τουλάχιστον για αυτό το Σάββατο (21/05/2011) θα είναι με το μέρος μας.

Λέμε λοιπόν ότι είναι καιρός να διορθώσουμε το μαύρισμά μας κάνοντας το πρώτο (για τους περισσότερους) μπανάκι στον Ποταμό Επανομής. Θα ξεκινήσουμε αυτό το Σάββατο, 21/5, στις 9 το πρωί (για να μην μας πιάσει η ζέστη από το Μέγαρο Μουσικής (εκεί που τελειώνει η Νέα Παραλία) με ποδήλατα, για να πάμε ως τον Ποταμό Επανομής.

Η διαδρομή είναι περίπου 30 χλμ. (60 με την επιστροφή) από άσφαλτο.

Στον Ποταμό υπολογίζεται να φτάσουμε γύρω στις 12, όπου εκεί μπορούμε να επιλέξουμε ή να καθίσουμε σε beach bar ή αυτόνομοι έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ίσως μπορούμε να πάμε και μέχρι το Ναυάγιο.

Μία πρόχειρη λίστα με τα πράγματα που θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε είναι η εξής:
  • Μπάλα beach volley (έχει ένα φιλέ εκεί) και μπορώ να φέρω τη δική μου
  • Ρακέτες (έχω 4 που μπορώ να φέρω)
  • Σκίαστρο για την παραλία (έχω αυτό που μπορώ να φέρω
  • Μπόλικο αντιηλιακό
  • Καπελάκι
  • Ελαφρύ φαγητό (σάντουιτς, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπόλικο νερό)
  • Σαμπρέλες (2 κατά προτίμηση)
  • Τρόμπα και πολυεργαλείο (χρήσιμος και ο κόφτης αλυσίδας)
  • Φώτα για την επιστροφή
  • Ψαθούλα
  • Πετσέτα
  • Μαγιώ
  • Γυαλιά
  • Ελαφρύ μπουφανάκι για τον γυρισμό
  • Κράνος
  • Υπάρχει η δυνατότητα για τσαντούλα ψυγειάκι με παγοκύστες
  • Μικρή αλυσίδα για να είμαστε πιο σίγουροι
  • Καλή διάθεση!
Όλα όσα θα χρειαστούμε από κοινού να τα μοιραστούμε αν θέλετε όσον αφορά το βάρος. Από εκεί και πέρα αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να είμαστε μαζί σαν μία ομάδα και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τα σημεία που χρήζουνε προσοχής. Ένα τσεκάρισμα στο ποδήλατο καλό θα ήτο.

Αν έχω ξεχάσει κάτι, στείλτε μου μήνυμα. Φυσικά και περιμένουμε με χαρά και όσους θελήσουνε να έλθουνε στην όμορφη παρέα μας με αμάξι για βολτούλα μέχρι εκεί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Εναλλακτική βόλτα σε Σέιχ Σου

Παρασκευή απόγευμα πάμε Σέιχ Σου.

Υπεύθυνος διαδρομής ο Βασίλης Πάλιουρας.

Ραντεβού στις 18:00, στο τέρμα της 17ης Νοεμβρίου (προέκταση Λαμπράκη, Άνω Τούμπα) πριν το Γέννεσις. Όποιος/α θέλει μπορεί να ξεκινήσει μαζί μας από τις ομπρέλες στην Παραλία στις 17:15.

Θα βγούμε στο Αρσάκειο και από 'κει ανεβαίνουμε και βλέπουμε ηλιοβασίλεμα από το κιόσκι. Κατηφορίζουμε από άλλο δρόμο αλλά ξαναβγαίνουμε Γέννεσις. Πάρτε φώτα για την επιστροφή και κανένα μπουφανάκι. Ίσως και καμιά μπύρα αν το τραβήξουμε…

We're back again!

Μετά από λίγο καιρό απραξίας (εντάξει, ίσως λίγο περισσότερο) το blog ξαναζωντανεύει! Μετά και τα τελευταία παρατράγουδα που είχαμε με τις ανακατάξεις στο γνωστό τόπο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να κρατάμε ένα αρχείο με τις εκδρομές και δράσεις της παρέας μας, αποφασίσαμε να επαναλειτουργήσουμε το blog των Πολύχρωμων και την καλή δουλειά που είχε ξεκινήσει πριν λίγα χρόνια.

Μείνετε συνδεδεμένοι! Περισσότερα νέα και ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν αυτές τις μέρες. Όρεξη έχουμε, ωραίο καιρό έχει (λέμε τώρα), ποδήλατα στα πόδια και υπολογιστές υπό μάλης...